APIVITA Kézkrém Intenzív hidratáló hialuron+méz 50ml

Intenzív hidratáló kézkrém

Hialuronsavval és mézzel
Gazdag textúra

96% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Cikkszám: 31004268982 Kategóriák: ,

Leírás

Görög növényi kivonatokban, méhészeti termékekben és illóolajokban gazdag összetétele a kéz bőrét puhává, rugalmassá, komfortossá és ellenállóbbá teszi. Az APIVITA mindent megtesz a fenntartható környezetért, ezért szigorú szempontok alapján választja ki az összetevőket és a csomagolást. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

NEM TARTALMAZ: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilénglikolt, butilénglikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA innováció: Természetes infuzum
Az APIVITA a termékeiben természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet, amely főleg antioxidáns tulajdonságú. A kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyítják. Antioxidáns hatásukat a DPPH módszerrel, illetve a polifenol-koncentrációját pedig a Folin-Ciocalteau módszerrel mérik. Az elmúlt néhány évben az APIVITA a görög gyógynövényekből és fűszernövényekből származó infuzumokat tanulmányozta és használta fel a termékeiben. Az organikus mogyorót – amely számos termék alapjául szolgál – azért választották ki mert tanninokban, flavonoidokban és polifenolokban gazdag, ezáltal antioxidáns hatású, miközben jelentős antibakteriális és nyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik.